Monday, 12 February 2018

Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

[Sumber: http://www.lubukseni.com]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.

Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!


Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:

Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!


Much💗,

10 comments:

  1. Hai As, no giliran awak >> 34 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai... tqtq.. hope ada rezeki As..klu xde pon xpe...yg penting semua happy :)

      Delete
  2. good luck ye ;)
    drop from same segmen

    ReplyDelete
  3. gud luck
    singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete